Abubakar, Arlyana, Akbar, Allan, Krisdiana, Rita, Asba, Rasyid, Sumalyo, Yulianto, Wibawa, Mirza Ardi. (2019). Pusat Ekonomi Maritim Makassar dan Peranan Bank Indonesia di Sulawesi Selatan . Jakarta: Bank Indonesia Institute.

Abubakar, Arlyana, Akbar, Allan, Krisdiana, Rita, Asba, Rasyid, Sumalyo, Yulianto, Wibawa, Mirza Ardi. Pusat Ekonomi Maritim Makassar dan Peranan Bank Indonesia di Sulawesi Selatan. Jakarta: Bank Indonesia Institute, 2019. Text.

Abubakar, Arlyana, Akbar, Allan, Krisdiana, Rita, Asba, Rasyid, Sumalyo, Yulianto, Wibawa, Mirza Ardi. Pusat Ekonomi Maritim Makassar dan Peranan Bank Indonesia di Sulawesi Selatan. Jakarta: Bank Indonesia Institute, 2019. Print.